TELEFON

+385 35 442 056
+385 91 22 44 250

SLAVONSKI BROD

Stjepana Marjanovića 2

RADNO VRIJEME

Pon-pet: 08:00-21:00
Sub: 08:00-13:00

NOVOSTI

Udruga HVIDR-a Slavonski Brod podržava gradonačelnika u borbi za pravdu i pronalazak odgovornih za onečišćenje vode

Ovim putem želimo poručiti da smo uz gradonačelnika Mirka Dusparu, koji ustrajno traži pravdu za 90.000 stanovnika našega grada Slavonskog Broda i okolice koji su deset dana bili bez pitke vode na Uskrs.

Za slobodu Brođana i Hrvatske zajedno smo bili spremni dati svoj život u Domovinskom ratu koji je bio jedan od najtežih i najgorih događaja u našoj povijesti. Ekološko zagađenje i onečišćenje vode jedna je od najvećih kriza koju smo mi građani otad proživjeli.

Tijekom cijelog tog vremena Grad Slavonski Brod i gradonačelnik poduzimali su sve kako bismo doznali istinu o tome što je uzrok i tko je kriv za katastrofu koja nas je zadesila. Smatramo da su sve prozivke i optužbe na račun gradonačelnika i Grada Slavonskog Broda od strane tvrtke Crodux, koja je uzrokovala incident, neopravdane i lažne, a nadasve sramotne.

Kao Udruga kojoj je jedan od ciljeva zaštita i promicanje zajedničkih nacionalnih, humanitarnih, socijalnih, i zdravstvenih interesa i ciljeva, nećemo stajati po strani te podržavamo gradonačelnika Mirka Dusparu, našeg suborca, te tražimo svoje pravo na istinu u zajedničkom interesu nas građana i to u Domovini za čiju smo se slobodu borili i davali svoje živote.

Predsjednik Udruge HVIDR-a Slavonski Brod, MATO PUDIĆ