27 krunica

Polaganje krunice uz paljenje svijeća biti će održano u srijedu, 25. travnja 2018.g. kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu Stjepana Miletića u Slavonskom Brodu (kod Kazališno-koncertne dvorane "Ivana Brlić Mažuranić") s početkom u 18:30 sati.

Udruga HVIDR-a Slavonski Brod će potom u Domu HVIDR-a ugostiti sve prijatelje i braću po oružju iz Splita, bivše pripadnike 4. Gardijske brigade "Pauci".

Moto klub Veterani Hrvatska će sudjelovati u manifestaciji koju organizira Moto klub 4. Gardijska brigada Split, povodom 27 godina od utemeljenja brigade, pod nazivom "27 krunica za 27 godina".

U srijedu, 25. travnja 2018.g. članovi moto kluba 4. Gardijska brigada dolaze u Slavonski Brod. Polaganje krunice i molitva će biti u 18:30 sati kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, kraj Kazališno-koncertne dvorane IBM.

NASTANAK IDEJE
Svakodnevno tražimo načine kako pridonijeti i uveličati obilježavanje svih onih događaja koji su Domovinski rat i hrvatske branitelje zauvijek vezali za trajnu povijest Hrvata i povijest Hrvatske države, te se na jednoj od proteklih sjednica članstva MK izrodila inicijativa podržana od svih nazočnih članova i prihvaćena sa oduševljenjem. Ideja sama po sebi je kompleksna, obuhvaća širinu kako u provedbi tako i u organizaciji. Također, prepuna je emocionalnih trenutaka koji su vezani uz sva mjesta koja planiramo posjetiti.

Povratak na naslovnicu