U Slavonskom Brodu održana peta psihološko-savjetodavna radionica pod nazivom: „KOMUNIKACIJA MEĐU TIMOVIMA“

Mreza 01Dana 26. listopada 2021. godine (utorak) s početkom u 10:00 sati, u prostorijama Udruge HVIDR-a Slavonski Brod održana je peta psihološko-savjetodavna radionica pod nazivom:

 „KOMUNIKACIJA MEĐU TIMOVIMA“

koju je održala  mr. Davorka Čavar-Lovrić, specijalistica kliničke psihologije.

IMG 20211026 101502Cilj radionice bio je upoznati korisnike s vještinom komunikacije, osvještavanjem verbalne i neverbalne komunikacije te tehnikama aktivnog slušanja. Uz ppt prezentaciju i vježbe u kojima su pripadnici ciljne skupine aktivno sudjelovali, željeo se postići razvitak efikasnih načina komunikacije, bolja sposobnost razumijevanja drugih ljudi kao i točan prijenos informacija, doprinijeti uspostavljanju boljih veza s drugim ljudima i djelotvornijoj socijalnoj podršci u izazovnim vremenima.

IMG 20211026 101316Navedena radionica je sastavni dio projektnih aktivnosti po projektu „Mreža SB“ – Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske vojne invalide Domovinskog rata u Slavonskom Brodu UP.02.2.2.10.0045, a na istoj je sudjelovao 21 pripadnik ciljne skupine (branitelji i stradalnici Domovinskog rata te članovi njihovih obitelji). Po završetku radionice sudionici su nastavli druženje uz prigodnu  zakusku.

Organizacija psihološko savjetodavne radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. iz Europskog socijalnog fonda.,

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge HVIDR-a Slavonski Brod

Mreza 02

Brojač posjeta

Nacionalna zaklada

Please publish modules in offcanvas position.