Na ovom linku dolje možete preuzeti novi:
Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji

Logo mbrh 1 Medium

PODZAKONSKI PROPISI

1. Pravilnik o načinu ostvarivanja prava na naknadu za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji (NN 12/18)

2. Pravilnik o načinu ostvarivanja prava na jednokratnu novčanu pomoć za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji (NN 12/18)

3. Pravilnik o radu Povjerenstva za reviziju ocjene radne sposobnosti (NN 12/18)

4. Pravilnik o izboru i načinu ostvarivanja prava osoba koje pružaju njegu i pomoć HRVI iz Domovinskog rata 100% I. skupine (NN 16/18)

5. Pravilnik o načinu isplate novčanih primanja i drugih troškova (NN 16/18)

6. Pravilnik o načinu ostvarivanja prava na prilagođeni osobni automobil i prava na naknadu troška prilagodbe osobnog automobila za hrvatske ratne vojne invalide iz Domovinskog rata (NN 21/18)

7. Pravilnik o vođenju evidencije udruga iz Domovinskog rata te suradnji i potpori udrugama iz Domovinskog rata (NN 21/18)

8. Pravilnik o vođenju evidencija, kontroli obračuna i isplata ostvarenih prava te uvjeta za ostvarivanje prava (NN 21/18)

9. Pravilnik o vođenju evidencije o braniteljskim socijalno-radnim zadrugama, njihovim upraviteljima i savezima (NN 21/18)

10. Odluka o osnovicama za utvrđivanje vrijednosnog boda prema osobnom činu, ustrojbenom mjestu i zvanju hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata za godinu 2017. (NN 25/18)

11. ODLUKA PREDSJEDNICE RH - o imenovanju povjerenika za nestale osobe

12. Obavijest korisnicima mirovina koji su bili pripadnici Hrvatskog vijeća obrane

13. ZAKON O HRVATSKIM BRANITELJIMA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVIMA NJIHOVIH OBITELJI

Povratak na naslovnicu