TELEFON

+385 35 442 056
+385 91 22 44 250

SLAVONSKI BROD

Stjepana Marjanovića 2

RADNO VRIJEME

Pon-pet: 08:00-21:00
Sub: 08:00-13:00

NOVOSTI

U novouređenoj streljani održano pojedinačno natjecanje u streljaštvu

Dana 28.10. 2021. godine u prostorijama novouređene streljane u Slavonskom Brodu, Udruga HVIDR-a Slavonski Brod s partnerom na projektu ZU HVIDR-a BPŽ organizirala je pojedinačno natjecanje u streljaštvu, koje je sastavni dio aktivnosti po projektu „Mreža SB” – Razvoj i širenje mreže izvaninstitucionalnih usluga za hrvatske vojne invalide Domovinskog rata u Slavonskom Brodu.

Natjecanje 01

Pored domaćina, na natjecanju su sudjelovali članovi Udruge HVIDR-a Nova gradiška koja je članica ZU HVIDR-a BPŽ.

Na natjecanju je sudjelovalo 13 natjecatelja, a najbolje rezultate su ostvarili:
1. Štefan Paun, ZU HVIDRA-a BPŽ
2. Krešimir Petrović, Udruga HVIDR-a Nova Gradiška
3. Željko Zboril, Udruga HVIDR-a Nova Gradiška

Nakon natjecanja u prostorijama Udruge HVIDR-a Slavonski Brod najuspješnijima su dodijeljeni pehari te je druženje branitelja nastavljeno uz prigodni domjenak.

Održanim natjecanjem Udruga HVIDR-a SB je potvrdila dobrobiti predmetnog projekta budući da se kroz nabavljenu vrijednu opremu za streljaštvo, a zatim i organizaciju natjecanja jača sinergija između branitelja sa područja Brodsko-posavske županije.

Također se u skorije vrijeme planira organizacija turnira u streljaštvu koji će imati međužupanijski karakter te će se time pozitivni učinci projekta reflektirati i na regionalnoj razini.

Nabava opreme za streljanu i organizacija natjecanja u streljaštvu je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Udruge HVIDR-a Slavonski Brod

Mreza 02